Etiópia Guji – Shakisso – Natural Carbonic Maceration 8h

15,00 56,00 

ananás, tropické ovocie, jamajský rum

Vymazať
  

Ďalšia veľmi zaujímavá káva z Etiópie, ktorú sme vybrali je tentoraz z oblasti Guji – Shakisso.

Je dielom viacero drobných farmárov, ktorí túto kávu dopestovali v nadmorskej výške 2100 m.n.m.. Spracovali ju metódou karbonickej macerácie, ktorá v tomto prípade trvala 8 hodín.

Káva týmto spracovaním získala celkom netradičný chuťový profil. Veľmi tropický a chuťou trochu pripomínajúci aj jamajský rum.

Funky káva na vianočné obdobie? Prečo nie? 🙂

Hmotnosť -
Údaje o káve

Región: Guji/Shakisso
Farma: viacero malých farmárov
Nadmorská výška: 2100 m.n.m.
Spracovanie: Natural Carbonic Maceration 8h
Varieta: Heirloom

Chuťový profil

Veľmi tropický profil, ako v aróme, tak aj v chuti. Doplnený je netradičnou chuťou pripomínajúcou jamajský rum.

Katalógové číslo: - Kategórií:
Updating…
  • Žiadne produkty v košíku.