červené ovocie, sušené slivky, čokoláda
Kávy od Marysabel Caballero patria jednoducho ku klasikám a v drvivej väčšine sú na veľmi vysokej úrovni. Pozemok na území regiónu La Paz si kúpili v roku 1992, ale pestovať kávu na ňom začali až od roku 1996. Marysabel pritom pochádza z rodiny, kde je pestovanie kávy dlhoročnou tradíciou.
V Hondurase sa káva spracúva hlavne metódou washed. Marysabel spolu s manželom je ale známa svojimi experimentami so spracovaním kávy a dosahuje tak naozaj obdivuhodné výsledky.
Naša káva od Marysabel je spracovaná typickou washed metódou. Je to káva variety Catuai.
Jej chuťový profil je veľmi príjemný, obsahuje tóny červeného ovocia, sušených sliviek a čokolády. Ideálna káva na každodenné pitie.
Hmotnosť | - |
---|---|
Údaje o káve | Región: Chinacla-La Paz |
Chuťový profil | Vyvážený profil s jemnými tónmi červeného ovocia, sušených sliviek a čokolády. |
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.